Rajčatová polévka vhodná pro druhou etapu, vařená za pomoci tomatového krému DIETALEGRE® anebo v rámci pravého jídla z pravých rajčat od 3. etapy.
Ingredience:
Proteinová polévka DIETALEGRE® (anebo několik rajčat, která rozmixujeme na kaši)
Čerstvá koriandrová nať
Šťáva ze 1/4 citronu
1 lžíce olivového oleje
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky drceného kmínu
1/4 cibule nakrájené na kostičky
1x stroužek česneku
Sůl, pepř
1. Polévku Dietalegre® připravíme dle návodu. Na lžíci olivového oleje smažíme nakrájenou cibulku dokud nezesklovatí a přidáme k ní sladkou papriku, česnek a kmín.
2. Přiléváme rajčatovou polévku jakmile je cibulka hotová a chvilku povaříme. Přidáme šťávu z citronu a na kousky nakrájený koriandr. Posolíme, opepříme.
Koriandr receptu dodává exotickou příchuť a příjemně působí na zažívání.